top of page

NICOLINE
BECKER

230523100-bewerkt_8x12-300dpi.jpg

Van bedrijfsleven naar coaching

Lava Coaching is in 2006 opgericht door coach Nicoline Becker. Na mijn studie economie ben ik 12 jaar actief geweest in leidinggevende posities op innovatie gebied bij de bedrijven Chiquita, Accenture, Red Bull en MetrixLab. Creëren door anders te kijken stond hier centraal. Evenzo in mijn coaching. Als coach voed ik het anders kijken, denken en voelen om zo de gewenste beweging te maken. Door zelf in prestatie omgevingen te hebben gestaan kan ik mij goed verplaatsen in de veeleisende wereld van de professionals in mijn praktijk. ​

De kunst van het coachen heb ik opgedaan in de beroepsopleiding Intuïtief Coachen aan het Life Design Academy, de masteropleiding Ontwikkelingsgericht Coachen van de Belg Rudy Vandamme en de specialisatie opleiding Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme van de Belg Marcel Hendrickx. Daarnaast heb ik via cursussen veel rijkdom vergaard op het gebied van bewustzijn en verstilling hetgeen als een prettige draad door mijn coaching loopt.  

Missie in moeiteloos presteren

Professionals die dicht bij zichzelf staan presteren bijna moeiteloos. Ze koersen intuïtief van binnenuit, hebben vertrouwen en een heldere visie op wat ze doen. Ze werken vanuit hun talenten en dienen die van anderen. Ze ´zijn´ meer dan dat ze ´doen´ en juist dat maakt hen effectief. Deze natuurlijkheid gun ik iedereen en ik zie het als mijn missie om te begeleiden naar moeiteloze prestatie.  

Zaken die mij beroeren

Mijn interesses zijn ruim, ik laat me graag voeden op allerlei terrein. Onderwerpen gelieerd aan coaching zoals energie en hoe dit werkt in ons lijf. Stilte en wat daaruit voortkomt. De druk om te presteren en wat dit met ons doet. Het onbewuste en de kracht hiervan. Evenzo onderwerpen buiten coaching zoals de staat van onze aardbol, bewegingen in de wereld, geopolitiek, leef culturen van landen, organisatie en familie systemen. Verder word ik blij van creatieve plekken, steden met een fijne vibe, stille natuur, echte verbinding, pure mensen, rakende kunst films en boeken en zinderende sportwedstrijden. En de werkelijke beroering zit natuurlijk in mijn fijne zonen, dierbare familie, onmisbare vrienden en de trouwe vierpoter.  

bottom of page